Siirry pääsisältöön

“Pystyn vaikuttamaan siihen mitä teen.”

Riku

Tradenomi

Kuka olet ja mitä teet?

Olen tradenomi, ja työskentelen verkkokaupan ja markkinoinnin parissa. Työtehtäviini kuuluu verkkokauppamme kehittäminen, jotta se palvelee asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaamme toimivat pääsääntöisesti rakennusteollisuudessa ja valmistavassa teollisuudessa, ja ostavat verkkokaupastamme teräs- ja alumiinituotteitamme sekä palveluita. Hoidan myös kaikkea markkinointitoimintaa Suomessa. Markkinoinnin avulla pyrimme saamaan tuotteemme ja palvelumme tunnetuksi ja houkuttelevaksi, jotta asiakkaat ostaisivat niitä juuri meiltä.

Miltä tyypillinen työpäiväsi näyttää?

Tyypillinen työpäiväni on toimistolla. Työpäiväni koostuu paljon itsenäisistä tehtävistä, mutta mukaan mahtuu myös erilaisia palavereja. Ensimmäiset tunnit saatan rakentaa sisältöä eri kanaviimme, ja loput päivästä saatan testailla verkkokauppaamme ja käsitellä verkkokauppatilauksia.

Mitä taitoja työssäsi tarvitaan?

Työssäni tarvitsen itseohjautuvuutta, organisointikykyä ja kykyä johtaa itseäni ja muita sidosryhmiä. Esimerkiksi organisointikyky auttaa hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti. Yksittäiset taidot, kuten eri ohjelmien käyttö ja muu tekninen osaaminen opitaan tekemällä ja kokeilemalla asioita.

Mikä on parasta työssäsi?

Monipuolisuus ja se, että pystyn vaikuttamaan omaan työhönsä. Toimistopäiviä on paljon, mutta sisällöt vaihtelevat ja mukaan mahtuu myös tuotteiden kuvauspäiviä eri toimipisteissämme.

Miksi kannattaa valita tekninen kauppa?

Itse pidän siitä, että pääsen näkemään erilaisia tuotantolaitoksia. Lisäksi saan työskennellä hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Porukassa on paljon erilaisia tyyppejä, koulutuksia ja taustoja. 

Uratarinat